Welkom bij KOVC Sterrebeek

ZEGE SLOTMATCH WEG GEGEVEN

BIERGES - KOVC 2-2

Tegen de jongerenploeg van Bierges hadden we in hun zandbak de zege moeten behalen.

We schoten goed uit de startblokken en Bierges had het moeilijk.

Iani schilderde een corner op het hoofd van Pol maar de bal vloog net naast.

Even later weer corner en weer een zeer mooie center van Iani die door Greg J werd binnen gebuffeld. Het stond 1-0 en we hadden rustig meesterschap.

Danny moest bij een van de tegenaanvallen van Bierges de handen uit de mouwen steken toen er een aanvaller alleen op hem afkwam. Danny kwam goed uit en keerde die bal.

Er was nogal wat frustratie bij de spits van Bierges die maar niet in de match geraakte. Hij werd goed en slim opgevangen door een sterk spelende Ronny. Met veel gesticuleren, wegwerpgebaren en gevraagde wissels die er nooit van kwamen speelde hij zichzelf ook wat uit de match.

We speelden, gezien de staat van het veld, goed en keurig voetbal. De bal circuleerde goed en vlot, maar veel kansen kwamen daar niet echt uit voort.
Aan de rust besloten Thomas en Vince F eraf te gaan. Ik vond dat niet direct een goed idee want je haalt heel wat voetballend vermogen uit een elftal dat goed draaide.

We waren nog maar net gestart of het was al van dat. Thierry, die er pas wa opgekomen, liet zich veel te makkelijk passeren door die gefrustreerde gast. Ik probeerde nog wat mogelijk was om die te hinderen en het moeilijk te maken. Dat deed het ook, want oog in oog met Danny en ik die aan zijn arm hing, ging zijn schot tegen de paal. De bal caprioleerde terug het veld in tegen het been van de aanstormende Ronny. De bal opnieuw richting doel onderweg. Opnieuw tegen de paal, maar in plaats van er uit te botsen, botste hij erin. Wat een “comedy capers” doelpunt alweer. 1-1 en alles te herdoen.

We hadden het dan zeer moeilijk dat eerste kwartier want Bierges geloofde er weer volop in en zette heel wat druk. We geraakten moeilijk uit de omknelling.

Buiten enkele corners vielen er niet heel veel doelkansen te noteren.

Iani,moest er dan af met waarschijnlijk een spierscheur. Thomas er terug op en we kwamen weer aan de oppervlakte met enkele kansen.

Greg V, die heel aanwezig was in de match, zocht en vond een gaatje in de afweer voor hem. Een laag en hard schot, goed in de hoek gemikt en we stonden alweer voor met 1-2.

Maar Bierges bleef een taaie tegenstander en die jonge gasten blijven lopen.

Onur kreeg nog een dot van een kans, maar in plaats van op te rukken en breed te leggen schoot hij wild en van veel te ver.

Een vijftal minuten voor tijd liet Thierry zich alweer rollen en kon die spits alweer op Danny af. Deze keer geen genade en het stond 2-2. Was dat weer effe balen zeg.

We probeerden nog met de moed der wanhoop en Pascal kwam er nog dicht bij maar de keeper van Bierges speelde een puike partij en gaf geen krimp meer.

Een zekere zege werd dus alweer weg gegeven.

Doelpunten: Greg J (1-0 A:Iani), Greg V (2-1)

Opstelling KOVC: Danny, Onur, Vince F (Thierry), Ronny, Greg J, Pol, Iani, Thomas (Marc), Nico, Greg V en Pascal.

Nieuwsbrief
Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws over jouw favoriete club!