Welkom bij KOVC Sterrebeek

VERDIENDE OVERWINNING

KOVC – WATERLOO 3-1

Verleden jaar wonnen we nog met 10-0 maar zover zou het dit jaar niet komen. Er waren wat twijfels na onze nederlaag vorige week en Pascal gaf voorrang aan zaalvoetbal.

De eerste helft waren wij baas maar we hadden het moeilijk om aan kansen te geraken.

Achteraan sloot het als een bus. Erwin speelde goed mee en kwam telkens gevat uit.

We vingen Waterloo goed op ook al probeerde Q het met enkele dribbels.

De bal circuleerde goed, maar vooraan was het moeilijk om iets te forceren.

De echt grote kansen waren dan ook schaars.

Xavier kreeg de kans om het eens van ver te proberen maar zijn bal stierf op de lat. Zou het dan toch niet lukken om afstand te nemen.

Net voor de rust was het dan toch zover. Xavier reageerde het snelst bij een scrimmage voor doel en schoot de bal over de grond in doel. 1-0 en bijna direct daarna gaan rusten.

Benny liet er niet te veel gras over groeien en we begonnen snel aan de tweede helft.

We speelden rustig ons tempo verder, maar plots stond het toch gelijk.

Bij een diepe bal was er wat verwarring tussen Yves en Onur en de spits van Waterloo reageerde snel en gevat. Erwin mocht zich omkeren.

Waterloo probeerde wel om verder te geraken maar we speelden de bal goed rond en uiteindelijk waren we toch beter dan hen. Via een actie die bij Erwin begon en via de hele rechterflank bereikten we Andrew die alweer de weg naar de netten vond. 2-1 en we zaten op rozen.

Waterloo stak nog even de neus aan het venster bij ene vrije schop op de rand van het strafschopgebied maar de bal zwaaide door ook al stond er aan de tweede paal eentje die de bal maar voor het inkoppen had.

Bij een terugspeelbal nam de keeper de bal met de hand vast in de kleine rechthoek. De door Benny gefloten vrijeschop zo dicht bij het doel bracht jammer genoeg niets op.

Wij namen het heft weer in handen en ik bediende centraal Thomas, die de bal goed voor doel bracht. Andrew nam de bal in één tijd op de slof en 3-1 was het gevolg. Waterloo heeft goed weerwerk geboden maar was er toch aan voor de moeite.

Een verdiende overwinning, die slechts even op de helling kwam te staan.

Doelpunten: Xavier (1-0), Andrew (2-1), Andrew (3-1 A:Thomas)

Opstelling KOVC: Erwin, Marc, Onur, Vince F, Yves, Pol, Thomas, Greg J, Mike (Jack) Andrew en Xavier (Bash).

Iani, Chris en Raphael waren de supporters.

Nieuwsbrief
Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws over jouw favoriete club!