Welkom bij KOVC Sterrebeek

EINDESEIZOENSMATCH

OTTIGNIES - KOVC 1-5

Vermits Ottignies geen scheidsrechter had werd Miro bereid gevonden om te fluiten.

De eerste helft was gezapig, een echte eindeseizoensmatch. Veel te weinig tempo van beide zijden. Nochtans als we even versnelden kwamen ze bij Ottignies in de problemen, maar we hebben dat veel te weinig gedaan.

We kwamen na een tiental minuten op voorsprong. Vince V bereikte Pascal. Die schoot eerst op de keeper en bereikte dan Pol, die er als de kippen bij was om de bal in doel te duwen.

Even later liet Miro een buitenspel van Ottignies onbestraft. Een aantal van onze spelers dachten dat het fluitsignaal wel ging komen en speelden niet meer verder. Gevolg was dat de speler niets meer in de weg werd gelegd en hij kon makkelijk scoren. 1-1 en dat was niet echt de bedoeling.

Maar we lieten het niet aan ons hart komen. Dat tweede doelpunt zou wel snel volgen.

En dat was ook zo toen ik Manu alleen zag staan en hem een pass gaf. Hij kon alleen op de keeper af, duwde op het laatste moment de bal even te ver voor hem uit, maar kon met een magistraal opwippertje de keeper toch nog te grazen nemen. Zulk een doelpunt zie je niet veel op ons niveau. 1-2 en daar bleef het bij tot aan de rust.

Na de pauze kon Ottignies niet veel gevaar meer scheppen.

Wij hadden rustig meesterschap en lieten de bal vlotter circuleren.

Na een balrecuperatie volgde een snelle tegenaanval en Pol kon alleen op de keeper af. Hij legde de bal mooi in het mandje. 1-3 en de wedstrijd was nu echt wel gespeeld.

Wat later was het opnieuw aan Manu om te scoren na wat geharrewar in de grote rechthoek. 1-4. En even later werd Iani diep gestuurd en ook hij werkte het mooi af. 1-5.

Er waren nog een aantal kansen voor onder andere Pol die alleen voor de keeper net naast besloot en voor Iani die door Vince F nog eens diep werd gestuurd, maar op de keeper stuitte.

Een makkelijke overwinning dus en goed om het seizoen met een zege af te sluiten.

Doelpunten: Pol (0-1), Manu (1-2), Pol (1-3), Manu (1-4),; Iani (1-5)

Opstelling KOVC: Erwin, Marc, Raphael, Gregory, Thierry, Manu, Guy, Vince V (Vine F), Iani, Pol en Pascal. Jones kwam supporteren. Miro was scheidsrechter.

Nieuwsbrief
Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws over jouw favoriete club!