Welkom bij KOVC Sterrebeek

MEER VERDIEND

KOVC – KDN UNITED 2-2

We stonden nog steeds niet op ons allersterkst zonder de twee Vincen en Thomas, want na de zware opdoffer tegen KDN twee weken geleden was het tijd voor revanche.

KDN had zijn voorzorgen genomen door de reservekeeper van de eerste ploeg op te roepen.

Die revanche van ons viel al snel in het water want Ronny wou terug spelen op Erwin, maar mocht niet en verslikte zich in zijn tegenstrever. Die ging op Erwin af en gaf een pass naar zijn medespeler. Ik had de indruk dat Raphael er met zijn teen nog aan zou kunnen, maar dat was niet het geval en het stond 0-1 na nog geen twee minuten.

Lang kon KDN van die voorsprong niet genieten want we sloegen bijna onmiddellijk terug.

Iani zonderde Guy af voor de keeper en Guy had geen medelijden. 1-1 na goed vijf minuten.

We waren gelanceerd en zowel Guy als Pol kregen een mooie kans om de score te verdubbelen, maar de keeper stond zeer sterk te keepen en sloeg de ballen in hoekschop.

En als je de doelpunten niet zelf maakt vallen ze aan de overkant.

Thierry liet zich veel te makkelijk aftroeven in een duel en zijn tegenstrever kon alleen op Erwin af. Erwin mocht zich al voor de tweede keer omdraaien. 1-2 en dat was wel een opdoffer waar we voor de rust niet goed van herstelden.

Na de rust kwam Pascal na zijn matchke zaalvoetbal (waarin hij zes keer scoorde) in de ploeg.

We hadden vrij snel succes want na een zwaar schot van Yannick vanop 20 meter kon de keeper de bal niet klemmen. Pol was er als de kippen bij om de bal tegen het net te prikken.

2-2 en we waren vertrokken.

KDN onderging de wet van de sterkste en moest veel achter de bal lopen. Die ging bij ons zeer goed rond en er volgden een aantal mooie combinaties.

Ronny mocht alleen op wandel en zette een één-tweetje op met Iani. Ronny kwam alleen voor de keeper maar die had het laatste woord en voorkwam onze voorsprong.

Bij een center legde Gregory de bal panklaar voor Pascal. Zijn vlam naar de winkelhaak werd op wonderlijke wijze door de keeper in corner geslagen.

Yannick sneed na een mooie dribbel naar binnen en schoot verraderlijk op doel. De bal hobbelde net naast de paal buiten.

Bij iedere aanval van ons was het rood alarm bij KDN, maar daar bleef het bij.

KDN kwam over de hele tweede helft maar sporadisch op onze helft, maar met 2-2 bleef het natuurlijk steeds oppassen. Buiten enkele goed gegeven corners waren ze echter niet gevaarlijk. Er werd wel serieus gebikkeld voor iedere bal en het was geen gemakkelijke match. Maar we hadden op basis van de kansen wel dik de overwinning verdiend. Jammer van de twee weggeefgoals en de vele gemiste kansen.

Doelpunten: Guy (1-1),

Opstelling KOVC: Erwin, Marc, Raphael, Ronny, Thierry, Juan (Pascal), Iani, Yannick, Gregory, Pol en Guy. Bash kwam supporteren en Miro was referee.

Nieuwsbrief
Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws over jouw favoriete club!