Welkom bij KOVC Sterrebeek

PAS IN TWEEDE HELFT OP TOERENTAL

CHASTRE - KOVC 1-9

De start was er weer een met hindernissen. We waren in principe met 13 maar vermits 3 man te laat waren moest Gilles, de 14-jarige zoon van Yves nog eens inspringen. Daarenboven viel Vince F al na 5 minuten uit en even later zat ik ook terug op de bank met alweer last aan mijn achillespees. Gelukkig waren Pavel en Jack dan toch gearriveerd en konden zij direct de gekwetsten vervangen.

Gilles deed het goed naast Pascal in de spits want hij hield goed de bal bij en verstuurde oordeelkundige passes. Dat zorgde voor dreiging bij Chastre. Toen Guy Jones mooi in de diepte stuurde, behield die het overzicht en bood Gilles een doelpunt aan. 0-1.

Ondertussen rammelde het achteraan langs alle kanten want Chastre kwam tweemaal voor Danny opdagen. Een eerste keer toen Greg J en Ronny aan buitenspel dachten bij een diepe bal en een tweede keer toen Danny in de voeten van een tegenstander uit trapte. Chastre wrong de zeer goede kansen echter de nek om.

Wat later stond het dan wel 0-2 toen Thomas Pascal mooi diep stuurde. Pascal de lijn af en een scherpe voorzet achter alle verdedigers. Jones was aan de tweede paal iets sneller dan zijn tegenstander en nam de keeper tegenvoets.

De hele eerste helft was er wel veel geknoei en strijd met caramboles links en rechts te zien.

De struikelpartij van een speler van Chastre waarbij hij met zijn voet in de grond bleef haken was hilarisch en zorgde voor een komische noot. Daar hadden we nood aan na een periode zonder echt mooi voetbal.

De tweede helft met Greg V in de plaats van Gilles zou beterschap brengen. Greg V was met zijn snelheid en techniek een gesel voor de mannen van Chastre.

We speelden ook hoger en Chastre geraakte niet meer uit de omknelling. De doelpunten volgden mekaar gestaag op. De 0-3 van Greg V was een pareltje van techniek. Met buitenkantje voet gaf hij een in de grote rechthoek gerecupereerde bal een prachtige curve mee naar de verste hoek. Even later zette Thomas zich goed door op links en vond hij Jones aan de tweede paal voor de 0-4.

Toch nog een valse noot en geen clean sheet doordat Danny een vrij onschuldige vrije trap vanop 20 m niet onder de lat weg kon slaan. De 1-4 was het resultaat.

Maar we gingen op ons elan verder. Pascal stuurde Greg V op weg naar doel en met een lage schuiver in de hoek rondde die het mooi af. 1-5.

Jones, die met zijn sprints langs de lijn voor veel gevaar zorgde, was het strafschopgebied binnen getrokken en zijn schot werd door een hand van een speler van Chastre geraakt. Pascal zette de strafschop feilloos om en het was al 1-6.

Thomas op wandel en met een knal van buiten de rechthoek werd het 1-7.

Voor affluiten deden we er nog enkele bij. Greg V met alweer een snedige demarrage en met veel overzicht Jones aan de tweede paal zien staan. Jones met zijn derde van de avond. 1-8.

En net voor affluiten alweer Greg V op wandel en nu Pascal zijn tweede van de avond aangeboden. Met een puntertje werd het 1-9. De ref vond dat voldoende en maakte er een eind aan. Volgende week zal het andere koek zijn in Elewijt waar we naast de reeds vele geblesseerden dan ook nog Greg V en Thomas zullen moeten missen.

Doelpunten: Gilles 0-1 (A:Jones), Jones 0-2 (A:Pascal), Greg V (0-3), Jones 0-4 (A: Thomas),

Greg V 1-5 (A: Pascal), Pascal 1-6 (pen), Thomas 1-7, Jones 1-8 (A: Greg V), Pascal 1-9 (A: Greg V)

Opstelling KOVC: Danny, Marc (Jack), Gregory J, Ronny, Yves, Jones, Guy, Vince F (Pavel), Thomas, Pascal en Gilles (Greg V).

Facebook
Facebook
Nieuwsbrief
Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws over jouw favoriete club!

Twitter
Twitter